Designer maszkok a Lucky tervezőitől

Vigyázzunk egymára...stílusosan!


Ma már az életünk meghatározó része, az öltözékünk egyik legfontosabb kiegészítője lett a szájmaszk. A designer darabok remek alternatívát kínálnak az egyszer használatos maszkok helyett, hiszen egy-egy formatervezett, színes, egyedi darabbal mindenki megtalálja az öltözékéhez, vagy éppen a személyiségéhez leginkább passzolót.

A környzettudatosság szempontjából is jobb választás, ha textilből készült, többször hordható maszkot választunk az eldobhatóval szemben.


A  Lucky Shepherd Designer Store-ban ti is megtalálhatjátok az idei év "alapdarabját", hiszen három tervezőnk is stílusos megoldást kínál erre a helyzetre!SustiKrisztA kifordítható maszkokat tervezett nekünk. Trükkös, mert a két oldal különböző mintázatú, így bármelyik felét használhatjuk. A letisztult, egyszerű formát izgalmassá teszik a geometrkius minták. 100% pamutból készültek, kialakításuknak köszönhetően kényelmesek és jól illeszkednek az arc vonalához. Mosógépben mosható, magas hőfokon vasalható.

Hamarosan új mintákkal is jelentkezik Kriszta!
A Camou márka már jól ismert mintái most a maszkokról köszönnek vissza. Az egyedi printtel készült kiegészítők két rétegben védenek, amit úgy alakított ki a tervező, hogy igény szerint akár a rétegek közé beilleszthető egy plusz szűrő is. A belső rész 100% pamuttal bélelt, az orrnyergen lévő fémszálnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik az arcvonalhoz.

Mosógépben akár 60°C-on mosható, vasalható.Izgalmas és nőies maszkokat készít Gabo Szerencses. A pomponnal díszített modellek igazán látványos elemei lehetnek a megjelenésünknek. Emellett készültek egyszerű, sima változatúak is, amelyeket akár férfiaknak is bátran ajánlunk! A  méretek XS-től L-ig elérhetőek, ám egyedi igény esetén Gabo szívesen rád igazítja! 

Az elterjedtebb fülpántos verzió mellet a tervező gondolt azokra is, akiket zavar ez a viselet. A főleg felkötött hajhoz javasolt fejpántos megoldás nem csak kényelmes, de praktikus is, hiszen a nyakadban lógva mindig megtalálod! Fekete, fehér és csillogó szürke színekben elérhetőek. Mosószeres meleg vízzel mosható, valamint gőzöléssel fertőtleníthető. Mint látjátok, mindhárom tervezőnk különböző módon, saját márkájára jellemző stílusban alkotta meg a maszkokat. Nem is gondoltuk volna, hogy ilyen izgalmas és változatos kínálattal fogunk szolgálni számotokra!

Szeretettel várunk üzletünkben, ha Ti is kíváncsiak vagytok és személyesen is megnéznétek!

0 hozzászólás