Megérkezett Inventino új kollekciója: The Bloom


The Bloom, burjánzó részletek egy álomképből merítve. Inventino tavaszi kollekciója a finom nőiesség jegyében.


Jakócs Zsanettet - egy újra és újra visszatérő kép inspirálta, amit fantáziája vetített elé. Ez a kép egy arany fényben pompázó, terebélyes fát ábrázolt, aminek ágai roskadoztak a fürtökben leomló virágoktól, gyümölcsöktől. A tervezőt magával ragadta ez az álomszerű, romantikus kép, amiből inspirálódva tervezte meg ékszereit. A kollekció a fák tavaszi megújulását, a virágzás folyamatát mutatja be, megelevenítve a rügyező hajtásokat, bimbózó virágkezdeményeket és gazdagon virágzó faágakat.


A „The Bloom” ékszerek a márkára jellemző finoman hangsúlyos, nőies stílusjegyeket hordozzák, amelyek közül a visszafogottabb vonalvezetésű darabok a hétköznapok elegáns kiegészítői lehetnek, míg a gazdagon díszített fülbevalók és nyakláncok a felejthetetlen alkalmak különleges kísérői.


A korábban sokat választott matéria, a bőr helyébe új alapanyagok kerültek, különböző csiszolású japán üveggyöngyök, Swarovksi kristályok, amik változatos formájú, textúrájú növényrészletekkel, valamint aranyozott, ródiumozott kiegészítőkkel kerültek kombinálásra.0 hozzászólás