Mini interjú: IF JEWEL
1. Mutasd be a márkádat pár szóban!

Ha tényleg csak pár szóban lehet, akkor: friss, színes, dinamikus.

Kicsit bővebben az If márka 3D nyomtatott ékszerekből áll. Elég friss, körülbelül két éves. Ennek ellenére számos ékszer alkotja, széles a termékpaletta amik közül lehet választani.

A márkám neve, az “If” az Identity Flag (identitás zászlók) rövidítése. Az ékszerek egyik fő funkciója, hogy testen hordott jelek legyenek, viselőjük identitását mutassák és erősítsék. Másrészt a szó jelentése arra utal, mikor az ember magában morfondírozik, mit is vegyen fel. Mi lenne, ha ma valami szokatlant/ ha valami színeset / ha valami formabontót viselnék? 


2. Miről lehet felismerni az ékszereidet?

Színesek, vidámak, játékosak. Szeretem az élénk színeket, a geometrikus formákat, a tárgyaim egyszerűek, mégis figyelemfelkeltőek.

A legmodernebb technikával dolgozom, 3D-ben tervezek, 3D nyomtatással állítom elő a tárgyaimat, és ez különleges formai megoldásokat és anyaghasználatot tesz lehetővé. Így a létrehozott ékszereim teljesen egyediek, könnyen felismerhetőek.

3. Minek örülsz a legjobban a márkáddal kapcsolatban?

Nagyszerű érzés, hogy sikeres a kollekció! Azon túl, hogy a szakmai visszajelzések egyértelműen pozitívak, a vásárlók is nagyon szeretik! Visszagondolva, gyermekkorom óta ezt akartam csinálni. Létrehozni tárgyakat, amibe benne van az, amit szépnek, izgalmasnak tartok, és ez másoknak is tetszik.


4. Mit tartasz elismerésnek?

Nagy öröm számomra, hogy vásárlóim között a szakma jeles képviselői is jelen vannak, akik lelkesednek az általam létrehozott tárgyakért. Ez sokkal többet ér nekem, mint egy gratuláció!


  1. Van kedvenc saját terméked?

Jelenleg a kedvenc ékszereim az UFO gyűrűk, amelyeket a “Lépték” című kiállításon mutattam be. Ezeknek a színpadias, nagy gyűrűknek saját tokot is terveztem. A viselésük után, hogy ne legyenek "csupaszok", megkapják az őket megillető helyet, különleges tartót is készítettem számukra. Egy második testet, egy fészket, ahol megpihennek, biztonságban vannak.

Most épp továbbfejlesztem ezeket, ezüst alkatrészekkel kombinálom, ami nagyon izgalmas munka.


0 hozzászólás