Mini interjú: Lengyel Zsuzsi-Bags Made with Love1. Mutasd be a márkádat pár szóban! Mesélj egy picit a kezdetekről!


Éppen 10 éve, hogy útjára indult a Lengyel Zsuzsi márka. Nem mondhatnám, hogy kikövezett út vezetett idáig, de minden buktató után erősebben, és lelkesebben indultunk tovább. Sosem terveztem, hogy táskatervező leszek, közgazdászként végeztem, majd néhány év után mégis erre sodort az élet. Pici gyerekek mellett kezdtem táskákat tervezni, így egyértelmű inspiráció volt, hogy variálható, strapabíró és szuper praktikus táskákat tervezzek, mindezt úgy, hogy végeredmény ne csak a játszótéren, de bármilyen különleges alkalommal megállja a helyét.

2. Minek örülsz a legjobban a márkáddal kapcsolatban? Mi volt a legnagyobb sikered a márka életében?

Nehéz lenne egy dolgot kiemelni, amire büszke vagyok. Hatalmas megtisztelés volt 7 évvel ezelőtt a Példakép Alapítvány 50 példaképe között szerepelni, de sok izgalmas együttműködést tudhatunk magunk mögött. Néhány hónappal ezelőtt a Forbes magazinban megjelent interjú pedig igazi 10. szülinapi ajándék volt. Ami pedig a legnagyobb öröm a márka életében, hogy évek óta együtt dolgozhatok a húgommal, Anyukámnak és az öcsémnek is nagyon sokat köszönhetek. Ez egy igazi családi vállalkozás, nem csak én állok a márka mögött. A legnagyobb elismerés viszont egyértelműen a sok-sok elégedett táska tulajdonos visszajelzése, ezért érdemes folyamatosan alkotni, ez visz előre, ez ad erőt a legnehezebb napokon is.

3. Kit látsz magad előtt, mikor tervezel?

A Lengyel Zsuzsi táskákat egyedi színhasználat és egyszerű geometrikus formák jellemzik. Olyan nőknek tervezek, akik egy figyelemfelkeltő színes táskával szívesen kilépnek a komfortzónájukból, és büszkén vállalják, hogy a Lengyel Zsuzsi táskákkal nem maradhatnak "láthatatlanok".

4. Hogy látod, hol fog tartani a márkád egy év múlva? / Vannak-e más irányú terveid a jövőben?


4. éve már hogy Indiában élek, ez nyilván nagyon meghatározza, nem csak a magánéletemet, de a munkámat is. Sajnos a COVID sok mindent felülírt, de bízom benne, hogy az évek óta dédelgetett álmom megvalósul, sikerül összehozni azt a támogató együttműködést, amit a világ egyik legnagyobb szegénynegyedével terveztünk itt Mumbaiban. Ha mindez sikerülne, a kollekcióból befolyt bevétellel az ott élő gyerekeket szeretnénk támogatni.

5. Van kedvenc saját terméked/kollekciód? Miért az áll hozzád a legközelebb?


A kedvenc kollekcióm a Big Bag Builder. Ez egy igazán kreatív táskaépítő játék, ahol vásárló válik táskatervezővé, a táskaelemek összecipzározásának segítségével Ő alkothatja meg kedvenc táskáját. Az izgalmas "építkezés" otthon is folytatódhat, hiszen az általa kiválasztott táska elemeiből újabb táskákat tervezhet.

A táskaépítés remek önkifejezési készségfejlesztés, a folyamatosan inspiráló folyamatnak csak a fantáziánk szabhat határt.0 hozzászólás