Mini interjú: zsanettkincses  • Mutasd be a márkádat pár szóban! Miről ismernek téged?

Kincses Zsanett vagyok, és 6 éve készítek finombeton alapanyagból ékszereket a szentendrei műhelyemben. Ezeket anyagában színezem, később lecsiszolom vagy műgyantával borítom. Nagyon sok lehetőség rejlik benne, mind forma és színvilágát tekintve, imádok vele dolgozni. Sok éve tapasztalom hogy milyen csodás és sokrétű anyag ez, rengeteget kísérleteztem vele, és számomra megunhatatlan a felhasználhatósága. A budapesti WAMP Design vásárokon általában megtaláltok, kivéve az idei karácsonyon a fennálló helyzet miatt.


  • Mi volt a legnagyobb sikered a márka életében?

Hogy nagyon nagy szabadságot és függetlenséget ad. Nagyon szeretem ezt az életformát. Nem tudok kiemelni egy nagy sikert, sok kicsi visszajelzés, ami megerősít mindig abban, hogy szeretik, amit csinálok már évek óta. A nagy mérföldkő, azt hiszem, most jött el a pandémia idején. Teljesen újra kellett gondolnom ezt az egészet a saját életünkkel összhangban. Nem mondanám, hogy stresszmentes időszakban vagyok, viszont nagyon hálás vagyok azért, hogy elindultam végre új utakon.


  • Kit látsz magad előtt, mikor tervezel?

Nagyon szeretem a skandináv irányvonalat, én is ebben a minőségben vagyok jelen. Nagyon inspirálónak tartok mindenkit, aki önazonos és képes olyan kommunikációra, ami őszinte és mély tartalmakat közvetít. Inkább érzésből és intuícióból dolgozom mintsem másokat tekintenék példaképnek. Főleg magamnak szeretnék megfelelni már közel a 40-hez. :-)


  • Vannak-e más irányú terveid a jövőben?

Még idén elstartol a saját webshopom, a jövő év biztosan erről fog szólni...


  • Van kedvenc saját terméked/kollekciód? Miért az áll hozzád a legközelebb?

Én a legegyszerűbb darabokat szeretem. Általában azokat is hordom, amik a legkevésbé népszerűek. Nagyon szeretem az új GEOLO fülbevalóimat, amik nagyobbak, viszont kényelmesek és tényleg könnyűek. Szerintem ez most egy szép kapszulakollekció lett.


0 hozzászólás