Változások...


Az elmúlt héten rengeteg, hirtelen változó esemény befolyásolta mindannyiunk életét. Eddig úgy éreztük, hogy a napról napra változó hírek miatt nem tudunk higgadt elhatározást tenni, nem szerettünk volna hirtelen felindulásból elhamarkodott döntéseket hozni. Rendeződtek bennünk a gondolatok, egyeztettünk a tervezőinkkel is, így a rendes nyitvatartásunkat feladjuk átmenetileg. Amíg a hatoságok másként nem döntenek, van lehetőségetek privát shoppingra, illetve a megrendelt termékek személyes átvételére az üzletben előre megbeszélt időpontban. Dóri fog segíteni nektek ebben, kérünk titeket hívjátok előtte legalább egy órával, a 06 70 316 4497 számon. Dorina és Gabo a webshopon fognak dolgozni, ami bár már egy ideje elstartolt, de most gőzerővel dolgozunk azon, hogy minden tervezőnk termékeiből legyen fent nektek gazdag kínálat. Arról, hogy vészeljük át az előttünk álló időszakot, továbbra is optimista hozzáállással igyekszünk gondolkodni. Rengeteg törzsvásárlónk van, akik évek óta figyelemmel kísérik fejlődésünket, támogatnak minket bizalmunkkal és mi is maximálisan igyekszünk az ő igényeiknek is megfelelő termékeket létrehozni. Ezt ezúton is köszönjük!

Mindezt tesszük a SLOW FASHION gondolatmenetét követve, tudatos fogyasztásra bíztatva mindenkit. Ezt a tudatosságot kell most is gyakorolni a korona vírus miatt kialakult helyzetben. Mi régóta érezzük azt hogy a felgyorsult, felszínes életvitel nem tesz jót a családoknak és az egyénnek sem. Csak reménykedni tudunk abban hogy a mostani helyzet tragédiák nélkül rendeződik és a fejünkben is helyre áll az értékrend. Mint minden kisválalkozásban, bennünk is van félelem. Bizakodunk abban, ha lezajlik a járvány, újra megtiszteltek minket a bizalmatokkal, és a hazai tervezők termékeit választva támogatjátok munkánkat, egyben megélhetésünket is. Új posztjainkkal szeretnénk más tartalmakat is megosztani, mint eddig- például bemutatni a tervezőket, szakmai tudásuk izgalmas részleteit... Szívesen vesszük, ha kommentben jelzitek, hogy mire vagytok kíváncsiak. Ha csak egy like-kal vagy egy kommenttel is, de tudassátok velünk, hogy bíztattok minket, mi is várunk tőletek üzenetet vagy akár fotókat arról, hogy ti hogyan vészelitek át ezt a kétkedésben gazdag változást.

Virtuális ölelés:

Lucky Lányok és a tervezőink!

Dorina&Gabo&Dori Lengyel Zsuzsi - Bags made with Love, Inventino, Gera Noémi, Király Fanni, Kincses Zsanett és Paperreka *ez egy csapatépítőn készült rólunk, tartozik hozzá két másik kép is, ahol nagyon vicces fejet vágunk! Reméljük, hamarosan folyatodhatnak ezek a pillanatok!

0 hozzászólás